Home

Aantal bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag34
mod_vvisit_counterGisteren186
mod_vvisit_counterDeze week220
mod_vvisit_counterDeze maand1603
mod_vvisit_counterAltijd340511

Raamposter bestellen

Heeft u nog geen raamposter ontvangen?

Klik dan hieronder om een gratis raamposter te bestellen:

poster_bestellen_3d

 


Realisatie website:
EZ Webdesign - EaZy to use websites & software
Disclaimer Afdrukken
zaterdag 06 december 2008 18:16

Ondanks de grote zorg en aandacht die is besteed aan de samenstelling van deze website, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

De stichting Buitenring Nee sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Ook is de stichting niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

De Stichting Buitenring Nee is verantwoordelijk voor de inhoud van de website, de geplaatste foto's en artikelen. EZ Webdesign is verantwoordelijk voor de bouw, technische realisatie en onderhoud van de site en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website. 

Privacy Policy Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit zoveel mogelijk altijd op freiwilliger-basis. Deze gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Houd er rekening mee dat datatransmissie via internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) beveiligingsrisico's kan hebben. Een volledige bescherming van de gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk. Het gebruik van contactgegevens die zijn gepubliceerd in het kader van de afdrukverplichting van derden voor het verzenden van ongevraagde reclame- en informatiemateriaal, wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De exploitanten van de pagina's behouden zich uitdrukkelijk het recht voor juridische stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde verzending van advertentie-informatie, zoals spam-e-mails. 

Gegevensverwerking van de webserver De webserver van onze provider slaat automatisch informatie op in logbestanden, die uw browser automatisch verzendt. Dit kan b.v. Browserversie, gebruikt besturingssysteem, referrer-URL, IP-adres of tijdstip van serververzoek. Deze gegevens kunnen niet worden toegewezen aan specifieke personen. Een samenvoeging van deze gegevens met andere gegevensbronnen zal niet worden gedaan. Verder evalueer ik deze gegevens niet. Deze gegevens worden alleen opgeslagen in de logbestanden van de serverprovider.

Laatst aangepast op donderdag 10 januari 2013 12:11